Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Sieviete ar traukiem un atkritumiem apmētā industriālo alpīnistu

Foto: Schutterstock.com

Nepatīkamā situācijā Rīgā, Rudens ielā, iekļuva kāds alpīnists – veicot ēkas fasādes atjaunošanas remontdarbus, viņam bija jāizvairās no virtuves piederumiem, kurus viņa virzienā no ceturtā stāva loga meta kāda sieviete, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Daudzstāvu nama iedzīvotājs Anatolijs stāsta, ka alpīnists tika apmētāts ar pannu, katlu, šķīvjiem un sadzīves atkritumiem. Notikuma vietā ieradās policija un mediķi.

Glābšanas dienesta vīri ar speciāliem instrumentiem uzlauza nemiera cēlāju dzīvokļa durvis, pirms tam vairākkārt aicinot iemītniekus tās atvērt labprātīgi.

"No turienes no sākuma iznesa – četri policisti iznesa aiz rokām un kājām kaut kādu kundzi. Vecumu es nenoteikšu. Viņa bija pilnīgi neadekvātā stāvoklī. Viņa bļāva un raustījās, viņu nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu rokās," stāsta Anatolijs.

Cietušais telefoniski pastāstīja, ka nelabvēļi pat piedraudējuši pārgriezt alpīnisma virves. Viņš tika sveikā cauri ar dažiem zilumiem un notraipītu darba apģērbu.

"Fakts, ka nav patīkami. Nav patīkami, ka tāda lieta notiek, ka tu nevari droši strādāt komunālajā sfērā, apkalpojot cilvēkus, uz viņu daudzdzīvokļu ēkām veicot remontu, lai viņiem ziemā būtu siltāk un mierīgāk."

Plašāka informācija "Degpunkta" sižetā

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu