Video Pie vēlēšanu iecirkņa Tbilisi noticis masu kautiņš

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pie viena no vēlēšanu iecirkņiem Tbilisi sestdien noticis kautiņš, kurā piedalījās daudzi cilvēki, vēsta vairāki Gruzijas plašsaziņas līdzekļi. Videoierakstu ar kautiņu, kas notika pie vēlēšanu iecirkņa Nr. 60 Tbilisi Gldani rajonā, izplatījis opozīcijas televīzijas kanāls “Pirveli”. Cīņa esot notikusi starp personām, kas saistītas ar valdošo partiju, un vēlēšanu novērotājiem.

Portāls SOVA ziņo, ka pēc tam balsošanas process tika apturēts.

Tbilisi pilsētas domes deputāts Iraklijs Edžgveradze no opozīcijas Apvienotās nacionālās kustības apgalvo, ka konflikts noticis pēc tam, kad vēlēšanu iecirknī ieradies valdošās partijas “Gruzijas sapnis” aktīvists Šako Kučašvili un viņu provocējis.

“Šī konkrētā persona, Valsts drošības dienesta darbinieks, ir “piesaistīta” šim vēlēšanu iecirknim... Viņš tuvojas cilvēkiem un apvaino viņus,” sacīja deputāts.

“Novosti-Gruzija” ziņo, ka notikuma vietā ieradās policija. Gruzijas Iekšlietu ministrija pagaidām nav sniegusi komentārus par šo incidentu.

Kautiņš starp valdības un opozīcijas atbalstītājiem notika arī Tbilisi Isani rajonā.

Neilgi pirms tam Marneulu pilsētā tika apturēts vēlēšanu iecirkņa darbs un anulēti balsošanas rezultāti pēc biļetenu viltošanas.

Jau ziņots, ka sestdien, 26. oktobrī Gruzijā notiek parlamenta vēlēšanas, kas tiek uzskatītas par izšķirošām attiecībā uz valsts turpmāko virzību.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu