Saseksas hercogiene pirmajā kulinārijas šova epizodē pagatavoja spageti savam grima māksliniekam Danielam Martinam. Šī recepte, ko bieži Megana gatavojot savai ģimenei, t.sk. bērniem dodot līdzi pusdienu kastītē (interesanti, vai bērni ēdīs aukstus makaronus vai tos viņiem kāds sildīs), sastāv no spageti, kalē kāpostiem, ķiplokiem, citrona miziņas, ķiršu tomātiem un parmezāna siera.
Tradicionāli makaronus met sālītā verdošā ūdenī, taču hercogiene vienkārši uzlej spageti "trīs tases" verdoša ūdens un pēc tam uzliek tiem vāku. Pēc tam virsū uzrīvē citrona miziņu, pievieno kalē kāpostus un ļauj visam vārīties sešas minūtes.
Kāds itālis vietnē X teica, ka verdoša ūdens pievienošana no tējkannas “neapstrādātiem” makaroniem ir pretrunā ar itāļu virtuves pamatiem. Vēl viens brīdis, kas varētu apkaunot seno Eiropu? Gatavojot maltīti, hercogiene ne reizi vien nosauc spageti par nūdelēm. Kad finālā tiek uzrīvēts parmezāns, Megana nosaukumu izrunā nepareizi.