Nozares2024. gada 19. novembrisSaldējumu ražotāji par pagājušo vasaru un gaidāmajiem pārsteigumiem Ziemassvētkos
Receptes.lv2024. gada 31. maijsVai saldējums patiesi var atvēsināt un cik bieži ar to vajadzētu mieloties?
Receptes.lv2024. gada 15. maijsMilānā noteiktās diennakts stundās grib aizliegt saldējuma un picas pārdošanu
Iedvesmas idejas2023. gada 3. augustsNoskaties! ⟩ Skrīveru mājas saldējuma stāsts: no bērnības klasikas līdz mārrutku saldējumam ar siļķi
Receptes.lv2022. gada 30. jūnijsPlombīrs vai gelato? Mochi vai bumbiņu saldējums? Ceļvedis saldējumu pasaulē
Receptes.lv2022. gada 29. jūnijsKečupa faniem patiktu: ASV garšvielu uzņēmums ASV rada īpašu saldējumu
Gatavo ar prieku2021. gada 13. decembrisSMĀtrais bezgrēka saldējums blenderī: kas ir naiskrīms un kā to pagatavot
Receptes.lv2021. gada 14. jūlijsVai, apēdot saldējumu, varam atvēsināties? Un cik bieži to vajadzētu baudīt? (2)
Receptes.lv2020. gada 19. jūnijsIntervija ⟩ Iespējams, vasaras vēsākais projekts. Saruna ar Rīgas saldējumu ekspertiem
Finanšu ziņas2019. gada 4. oktobrisJaunajā "Ekselences" saldējuma kolekcijā investēti apmēram 50 000 eiro (1)