Iedvesmas idejas2023. gada 3. augustsNoskaties! ⟩ Skrīveru mājas saldējuma stāsts: no bērnības klasikas līdz mārrutku saldējumam ar siļķi
Receptes.lv2022. gada 30. jūnijsPlombīrs vai gelato? Mochi vai bumbiņu saldējums? Ceļvedis saldējumu pasaulē
Receptes.lv2022. gada 29. jūnijsKečupa faniem patiktu: ASV garšvielu uzņēmums ASV rada īpašu saldējumu
Gatavo ar prieku2021. gada 13. decembrisSMĀtrais bezgrēka saldējums blenderī: kas ir naiskrīms un kā to pagatavot
Receptes.lv2021. gada 14. jūlijsVai, apēdot saldējumu, varam atvēsināties? Un cik bieži to vajadzētu baudīt? (2)
Receptes.lv2020. gada 19. jūnijsIntervija ⟩ Iespējams, vasaras vēsākais projekts. Saruna ar Rīgas saldējumu ekspertiem
Finanšu ziņas2019. gada 4. oktobrisJaunajā "Ekselences" saldējuma kolekcijā investēti apmēram 50 000 eiro (1)