Receptes.lv5. novembris“Uzrakstīju recepti, lai jums pāriet vēlme pašiem gatavot kruasānus,” pieredzē dalās konditore (1)
Receptes.lv3. novembrisAnglijas modes ēdiens, no kura uzmetas zosāda, apreibušās mīdijas un šampanietis ar Čērčilu jeb kā es zaudēju savaldību Ņūkāslā (1)
Receptes.lv15. jūlijsKurzemes skābputra mūsdienu ātrajā versijā: iesaka latvju saimniece Rūta Beirote
Nozares28. marts"Foršs čalis, kurš nekautrējās parādīt savas olas" – krāsaino olu magnāts Modris Konovalovs
Apollo.lv7. marts"Tā, kā bija, vairs nebūs nekad." Leģendārās "Sēnītes" ziedu laiki, receptes un kuriozi: stāsta darbinieki (18)
Receptes.lv2023. gada 19. decembris"Irbītes" šefpavāra Ingmāra Ladiga gaumē – recepte un vērtīgi ieteikumi
Receptes.lv2023. gada 12. decembrisEKSPERIMENTS ⟩ Cik izmaksā piecu darbdienu vakariņas ģimenei, iepērkoties “uz akciju” (19)
Sejas.lv2023. gada 4. novembris"Slavenības uz oglēm" ⟩ Felipe Gabriels atklāj bēdīgu pieredzi ar latviešu auksto zupu
Receptes.lv2023. gada 8. septembrisFiksās ābolu plātsmaizes bez mīklas rullēšanas: 6 receptes, kas izdosies ikvienam
Receptes.lv2023. gada 12. augustsKnifi, lai karbonāde ar siera "cepuri" garšotu tikpat labi kā "Lido"
Receptes.lv2023. gada 28. jūnijsLatvijas šefpavāri atklāj savas iecienītākās vistas šašlika marinādes (1)
Sejas.lv2023. gada 20. aprīlisSlavenības uz oglēm: Dace Alpa gatavo cukīni-siera vafeles ar kūpinātu lasi
Receptes.lv2023. gada 26. janvārisVirteņi – piemirsts senču ēdiens: latviešu lielpelmeņu meistarklase (2)
Receptes.lv2023. gada 25. janvāris"Zutiņu" saimnieces meistarstiķi: avīzē uz oglēm cepta siļķe un “nabagzupa”
Receptes.lv2022. gada 4. novembris"Mārtiņam gaili kāvu." Kur iegādāties mājās audzētus putnus cepetim
Receptes.lv2022. gada 28. septembrisSkābi rūgtens ir latviešu saldais jeb meditācija starp brūkleņu un dzērveņu krellēm