Receptes.lv16. oktobrisPieci noteikumi, kas jāievēro, lai izceptu maigas un reizē skaisti brūnas vistu akniņas
Receptes.lv15. oktobrisGaļai viens, buljonam cits: šefpavārs atklāj, kāds ūdens jāizmanto, gatavojot vistu
Nozares24. jūlijsĒdelīgākās pilsētas un iecienītākie gardumi - kas pieprasīts piegādēs Latvijas reģionos?
Receptes.lv2023. gada 22. decembrisCūkgaļa, vista, tītars, jērs, pīle, zoss: gardākie cepeši svētku mielastam
Receptes.lv2023. gada 19. decembris"Irbītes" šefpavāra Ingmāra Ladiga gaumē – recepte un vērtīgi ieteikumi
Receptes.lv2023. gada 13. decembrisIrdeni miltainus vai krēmīgi maigus? Divi atšķirīgi pelēko zirņu gatavošanas veidi