Receptes.lv11. novembrisRupjmaize kā spēka simbols: "Liepkalnu", "Lāču", "Ķelmēnu" un "Kuldīgas maizes ceptuves" īpašās receptes Patriotu nedēļai
Nozares2. septembris300 000 eiro vērtā programma rudzu maizes popularizēšanai skolās šogad tomēr netiks īstenota
Nozares20. augustsLabāk stāstīt par burgeriem? Maizes ceptuvju īpašnieki par 300 tūkstošus vērto rudzu maizes popularizēšanu skolās (6)
Receptes.lv9. maijsVai tu tā grieztu? 19 miljoni skatījumu sendvičam, kas sagriezts pavisam neierasti
Receptes.lv2023. gada 24. augustsJelgavā svinēs Piena, maizes un medus svētkus un Latvijas novadu Siera dienu
Receptes.lv2023. gada 1. marts"Sēkliņas dzen uz priekšu nauda." Vai sēkliņu pievienošana dažādiem produktiem nav pārspīlēta? (1)
Receptes.lv2023. gada 20. februārisVideo ⟩ Amizants veids, kā uzklāt sviestu uz siltas tostermaizes (2)
Receptes.lv2022. gada 3. decembrisFranči gavilē: UNESCO nemateriālā kultūras mantojuma sarakstā iekļauta bagete
Receptes.lv2022. gada 11. novembrisLāčplēša dienas stiprie deserti: rupjmaizes kārtojumi, maizes zupas un citi gardumi
Nozares2022. gada 21. augustsMaiznīcai "Liepkalni" pirmais pusgads šogad ir bijis izaicinājumu pilns; izmaksas pieaugušas vairākkārt (1)
Nozares2022. gada 18. augusts"Liepkalni": ekstremāli augsto elektrības biržas cenu laikā izslēdzām krāsnis pavisam (3)
Nozares2022. gada 24. maijslasāmgabalsGraudu pārstrādātāji apvienojas. Vai maizniekiem pazūd izvēles iespējas?
Receptes.lv2022. gada 8. aprīlisKad gaisīgas kūkas un kēksiņu vietā plakani plāceņi: izplatītāko kļūdu apkopojums
Receptes.lv2022. gada 15. februārisNo Francijas vai Austrijas? 7 fakti, ko tu nezināji par kruasāniem