Saule, lietus, festivāls vai pastaiga parkā - vasara nav iedomājama bez saldējuma. Mazam vai lielam, šokolādes vai ar rumu un rozīnēm - saldējums teju katram ir topa ēdienu plejādē. Bet kas ir tie cilvēki, kas vaiga sviedros no idejas līdz iepakotai vafeļu glāzītei mums sarūpē šo veldzējošo prieku? Devāmies uz Skrīveriem, lai iepazītos ar vienu no gardo saldējumu ražotājiem Latvijā - "Skrīveru mājas saldējumu".
Noskaties! ⟩ Skrīveru mājas saldējuma stāsts: no bērnības klasikas līdz mārrutku saldējumam ar siļķi
Vairāk nekā 25 dažādas garšas - gan sāļi, gan saldi, gan klasiski, gan moderni. "Skrīveru mājas saldējums" ir ģimenes uzņēmums, kas, kopjot veselīgas ēšanas tradīcijas un aizraujoties ar gardēdību, gatavo dabīgu saldējumu. Saldējumu gatavošanai tiek izmantoti vietējie labumi, tie ir brīvi no ķīmiskām un viltotām piedevām.
Vairāk skaties un uzzini video!
Foto: Ciemos pie "Skrīveru mājas saldējuma"
Raksts tapis sadarbībā ar "Skrīveru mājas saldējumu".